In Haarlem, Heemstede en Hoofddorp biedt Rozemarijn op diverse plaatsen zowel dagbesteding als woon- en werkgelegenheid voor kinderen en (jong)volwassenen met verstandelijke of meervoudige beperkingen en/of psychiatrische kwetsbaarheid.

Rozemarijn is verbonden met de buurt. Er wordt zorg geboden bij het kinderdagcentrum (KDC), in en bij het buurtschap Ferm Rozemarijn (wonen, dagbesteding) en op werkplaatsencentrum Studio Rozemarijn, tuinwerkplaats Rozemarijn Overland, Winkel/bakkerij en (Vrije School) kantines Santé Rozemarijn.

Rozemarijn levert zorg aan cliënten met een indicatie voor ambulante zorg, verblijf, dagbesteding of dagbehandeling in groepsverband op basis van:
– Zorg In Natura (ZIN)
– Persoons Gebonden Budget (PGB)
– Contractzorg (onderaanneming)

Kleinschalig wonen voor kinderen en jongvolwassenen
Rozemarijn biedt op de locatie Ferm-Rozemarijn zorg aan kinderen en jongeren met de volgende indicaties:
– ZZP (zorgzwaartepakket) VG 3 t/m 8
– ZZP LG 3 t/m 7
– ZZP GGZ-C 3 t/m 6.

 

Dagbesteding
Kik hier voor een introductiefilmpje over ons kinderdagcentrum.

Op Rozemarijn wordt voor kinderen en jongvolwassenen een passende VG dagbesteding geboden op grond van een indicatie BG-GRP (begeleiding in groepsverband).
De dagbesteding van het kinderdagcentrum, gevestigd op verschillende locaties, is het gehele jaar geopend inclusief de vakanties (10 dagdelen per week). Op feestdagen is de dagbesteding gesloten. De kinderen van de jongerengroepen worden om ongeveer 9.00 uur gebracht en om 15.50 opgehaald.

De dagbesteding van de bakkerij is mogelijk van 8.30 – 15.30.

De dagbesteding op tuinderij Rozemarijn Overland en  werkplaatsencentrum Studio Rozemarijn is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30-15.30 uur (10 dagdelen per week).