Het gebruik van Facebook, Twitter, YouTube en overige sociale media plug-ins
Sociale media plug-ins van de sociale netwerken Facebook (Facebook Inc, 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA), Twitter (Twitter, Inc, 795 Folsom Street, Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA) en YouTube (YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA) zijn geïntegreerd in onze online omgeving. Sociale plug-ins zijn (altijd) te herkennen aan de logo’s die zichtbaar zijn op de websites van Facebook.comTwitter.com en YouTube.com.

Als u toegang tot de websites die behoren tot het netwerk van de Raphaëlstichting deze sociale media plug-ins bevat, dan wordt er een directe link met de Facebook en Twitter servers vastgelegd. Van daaruit zal direct het contact met de plug-in worden overgebracht naar uw browser via ons online netwerk. Als u bent aangemeld op Facebook of Twitter met uw gebruikersnaam en wachtwoord, zal de informatie die u op onze website leest worden verzonden en kan worden toegewezen aan uw gebruikersaccount. Ook als u interactie heeft met de sociale plug-ins, dat wil zeggen als u de Facebook “Like”-functie of de Twitter “Tweet dit”-functie, dan wordt de inhoud van onze pagina’s gekoppeld aan uw Facebook-of Twitter profiel. Als u geen lid bent van Twitter of Facebook of niet bent ingelogd bij deze service providers voor het bezoeken van ons online netwerk, bestaat er (altijd) de mogelijkheid dat in ieder geval uw IP-adres wordt overgedragen en daar wordt opgeslagen.

Wij wijzen er nadrukkelijk op dat de inhoud en reikwijdte van de gegevens die direct wordt opgeslagen door Facebook en Twitter, evenals de periode en het doel waarvoor het is opgeslagen, uitsluitend bepaald wordt door deze dienstverleners. Voor meer informatie, zie de opmerkingen van deze service providers over de bescherming van gegevens (https://twitter.com/privacyhttps://www.facebook.com/about/privacy, https://www.youtube.com/howyoutubeworks/user-settings/privacy/).