Kijk ook op onze facebookpagina, klik hier.

 • De Koperen Koning Midgard (Tuitjenhorn) geopend.Op 22 april werd winkel/theehuis De Koperen Koning officieel geopend door bewoner Mathijs en locoburgemeester Ben Blonk. Met de nieuwe locatie (met een prachtig terras!) aan de rand van het terrein hopen wij op veel bezoekers die al het moois dat de instelling te bieden heeft komen bekijken.
  Zie ook de lijst met ‘Midgard-arrangementen’. Klik hier.

 • Zaterdag 13 februari 2016, 19.30 uur De Hieramzaal Midgard, Tuitjenhorn
  Ten behoeve van de bouw van onze thee- en koffieschenkerij houden wij een heuse gemeenschapsveiling om de onkosten te kunnen betalen. > lees meer
  Klik hier voor de catalogus met ruim 100 items!

  Klik hier
  voor de flyer ‘Midgard opent de ruimte’.

 • Midgard heeft de officiële ingebruikname van de muziekkapel op het centrale plein, gevierd met een uitbundig (en zonnig) Pinksterfeest. De instelling in Tuitjenhorn is een nieuw ‘hart’ rijker. >fotoimpressie

 • Ruimte, licht, grote lokalen, een mooie zaal voor ochtendopeningen en prachtige wand- schilderingen! Medewerkers en kinderen van De Appelboom zijn blij met het nieuwe gebouw aan de rand van het terrein van Midgard. Klik op de afbeelding voor foto’s.

 • Op 27 maart hebben 7 leerlingen van de examenklas Sport Dienstverlening Veiligheid v/d MEIJ College te Alkmaar een sportochtend voor alle kinderen van de Appelboom verzorgd. In de sporthal van Tuitjenhorn waren verschillende parcours uitgezet. Het was een groot succes.