Een goede mogelijkheid om Midgard te leren kennen is via een rondleiding. In een groepsrondleiding kunt u zich oriënteren op de zorg die wij bieden. Alle rondleidingen vinden in principe plaats op vrijdagochtend en beginnen om 9.30 uur. Er is een maximum aantal deelnemers voor een rondleiding.

De rondleidingen vinden in 2023 plaats op: De rondleidingen vinden plaats op de vrijdagen:
19 mei / 22 september / 17 november om 9.30 uur

Deelnemen aan de rondleiding op Midgard kan alleen na korte scan van uw oriënterende vraag of na telefonisch overleg met Zorgbemiddeling (06-86869599).

Na overleg kunt u aanmelden via de receptie van de Raphaëlstichting via rondleidingen@raphaelstichting.nl
Telefoon: 085 – 210 01 06

Wilt u daarbij vermelden:
• voor welke datum van de rondleiding u zich wilt aanmelden
• met hoeveel personen u wilt komen
• wat de naam is van de persoon die is aangemeld/uw relatie met deze persoon
• op welk telefoonnummer en e-mailadres u bereikbaar bent

Het verzamelpunt van de rondleiding is De Koperen Koning (winkel en theeschenkerij):
De Regenboog 50, 1747 GW Tuitjenhorn

Koperen Koning
In de Koperen Koning, winkel en lunchroom/theeschenkerij van Midgard, worden o.a. producten verkocht die in de werkplaatsen worden gemaakt. Tevens kunt u er terecht voor een heerlijk kopje koffie en een broodje. Ook op ons zonnige terras!

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9:30 – 17:00 uur
zaterdag 9:00 – 12:00

Wilt u gebruik maken onze ‘Midgard arrangementen’ zoals een verjaardagspartijtje, een High Tea, een rondleiding op ons mooie terrein een verzorgde picknick, of donderdag mee eten?, klik dan hier.

Midgard organiseert een keer per twee jaar een open (markt) dag georganiseerd (meestal in september), die ruimschoots in de regionale pers wordt aangekondigd.
Ook zijn er speciale activiteiten waarbij belangstellenden welkom zijn. Zo zijn er concerten en toneeluitvoeringen die in de omgeving bekend worden gemaakt.

Nieuws

  • Social media: Volgt u Midgard al op Facebook? Hier blijft u op de hoogte van leuke activiteiten en de dagelijkse gang van zaken in Midgard.
  • Midgardkrant: De Midgardkrant u meeleven met de gang van zaken van de gemeenschap. Elk seizoen verschijnt een nieuwe uitgave met wetenswaardigheden over Midgard. Als vriend van Midgard ontvangt u deze krant gratis.
  • Brochure: De algemene brochure over Midgard kunt u online bekijken.

Heeft u andere vragen? Dan kunt u deze stellen via: info@midgard.nl.