Feniks keramiekatelier

  Feniks heeft een eigen website.
  Klik hier

  Keramiekatelier Feniks is een pottenbakkerij en grafische werkplaats met winkel in het hartje van Schoorl (N-H). In de winkel worden keramiek, lino’s en kaarsen verkocht.

  Het keramiek en de lino’s worden vervaardigd in het atelier door mensen met een beperking. Zij maken bijzonder gebruikskeramiek met een kunstzinnige uitstraling en drukken lino’s op een kleine etspers.

  Feniks maakt onderdeel uit van Scorlewald.

  Klik hier voor de folder.

  De dagbesteding wordt het gehele jaar aangeboden van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur (10 dagdelen per week), met uitzondering van feestdagen en vakanties.

  Openingstijden
  maandag-vrijdag 09.00-17.00 uur
  zaterdag gesloten.

  Er is ruime parkeergelegenheid.

  Keramiekatelier Feniks presenteert zich als winkel. De klant merkt aan de buitenkant misschien niet dat er ook een pottenbakkerij en grafische werkplaats is. Maar eenmaal in de winkel wordt – door een open verbinding – de werkplaats gauw zichtbaar en toegankelijk.

  Het assortiment van de winkel bestaat onder meer uit vazen, kandelaars, kruiken, bloempotten en kopjes. Alles is handwerk. Er worden in de winkel ook lino’s verkocht, zoals ansichtkaarten en zelf gemaakt ingelijst werk.
  Daarnaast worden er ook producten uit andere werkplaatsen van de Raphaëlstichting verkocht.

  Kijk ook op www.feniks-atelier.nl
  Feniks is onderdeel van Scorlewald. Scorlewald is een AWBZ toegelaten instelling.