Nieuwsbrief

Nummer 7.  December 2018.

Mooie Kersttijd en een ‘lichtmoment-vol’ 2019

Maarten maakte een schilderij voor de kerstkaart van de Raphaëlstichting met als thema: ‘lichtmoment’. Benieuwd naar Maartens’ lichtmoment uit 2018 en de lichtmoment-verhalen van anderen?

Lees verder

Zojuist verschenen: ‘De nacht als krachtbron’

In eigen beheer uitgeven en onlangs gepresenteerd: ‘De nacht als krachtbron’ met spreuken en citaten van Rudolf Steiner over de werking van de nacht.

Lees verder

CarenZorgt gaat verder

Na een geslaagde pilotperiode zal CarenZorgt beschikbaar gesteld worden aan cliënten en/of vertegenwoordigers van alle locaties van de Raphaëlstichting.

Lees verder

Karin – begeleider antroposofische zorg

In september kreeg Karin het diploma ‘Praktijkopleiding assistent-begeleider antroposofische zorg’ uitgereikt. Een primeur voor de Raphaëlstichting.

Lees verder

De robuuste banken van Novalishoeve

Zorgboerderij Novalishoeve (Texel) maakt al enige jaren herinneringsbanken voor Staatsbosbeheer die de deelnemers zelf op het eiland plaatsen. Er komen nu ook bestellingen van het vasteland. Tijd voor professionalisering?

Lees verder

Atelier Beeldend Breidablick van start

Met behulp van diverse fondsen zal in 2019 het ‘Atelier Beeldend Breidablick’ geopend worden voor mensen met afasie, mensen met een verstandelijke beperking en mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel) in het algemeen.

Lees verder

Verwanten gezocht voor onderzoekspanel

Voor het project ‘Beelden uit de praktijk’ zoeken we ouders/verwanten die in het onderzoekspanel willen plaatsnemen

Lees verder

Koperen Koning Midgard – Geluksplek!

Woensdag 28 november werd op Midgard het eerste officiële ‘Geluksbord’ onthuld door Loes Waanders, facilitair manager van Midgard en Hans Heddes, wethouder bij de gemeente Schagen

Lees verder

Keramiekatelier Feniks bestaat 25 jaar!

25 Jaar geleden was Scorlewald voor een aantal bewoners op zoek naar een werkomgeving die meer uitdaging zou bieden dan de eigen werkplaatsen.

Lees verder


Klik hier voor het Nieuwsbrieven archief.