Nieuwsbrief

Nummer 8.  Juni 2019.

Jaarverantwoording 2018

Elk jaar legt de Raphaëlstichting verantwoording af over de geleverde zorg in het kwaliteitsrapport, een samenvatting hiervan en een aparte financiële verantwoording.

Lees verder

Jaarverantwoording 2018 in beeld

Van de Jaarverantwoording 2018 is tevens een cliëntversie in de vorm van een filmpje gemaakt met drie mooie verhalen waaruit blijkt dat luisteren niet altijd makkelijk is … maar altijd loont.

Lees verder

Stakeholdersdag ‘Veerkrachtig onderweg’

‘Veerkrachtig onderweg’ was het thema van de Stakeholdersbijeenkomst van de Raphaëlstichting die op 17 april plaatsvond in Amsterdam. Het thema werd vanuit vier verschillende lagen belicht: ‘Samenleven en overheid’, ‘De organisatie’, ‘De bewoner’ en ‘De medewerker’.

Lees verder

Meerjarenplan – luisterversie voor cliënten

Op initiatief van de cliëntenraad van Rudolf Steiner Zorg in Den Haag is er een luisterversie gemaakt van het meerjarenplan van de Raphaëlstichting ‘Luisteren… en doen!’, speciaal voor cliënten. De luisterversie is door een van de leden ingesproken.

Lees verder

Centrale Cliëntenraad – Cliënten tekent SOK

De Centrale Cliëntenraad Cliënten ondertekende een samenwerkings-overeenkomst (SOK) met het bestuur van de Raphaëlstichting. “Nu kunnen we eindelijk samenwerken”, zei Karin.

Lees verder

Een stageplek aan het IJ voor Sammie Joe

Sammie Joe werkt al heel wat jaren bij Iambe, zowel in de bakkerij als in de winkels. Zorgcoördinator Marike vroeg haar of zie niet eens toe was aan een andere uitdaging,. Dat leek haar wel wat…

Lees verder

Trots op onze twee Olympiërs

De Raphaëlstichting is TWEE Olympiërs rijk! Behalve Stefan nam ook Lisa aan de Special Olympics deel. Met 7000 sporters uit 177 landen werd het één groot feest!

Lees verder

De nieuwe Werken-bij website is online


Om het werken bij de Raphaëlstichting meer over het voetlicht te krijgen is er sinds 1 mei een nieuwe Werken-bij website met onder andere verhalen van medewerkers en een vrijwilliger. Neem een kijkje.

Lees verder

Help Justine haar droom verwezenlijken

Eigen regie. Daar houden we van. Dus toen Justine ons benaderde met de vraag haar winkeltje met scoubidou-artikelen te promoten om haar droom te verwezenlijken, stemden we meteen toe.

Lees verder

‘De nacht als krachtbron’

Nog steeds verkrijgbaar: het in eigen beheer uitgegeven boekje ‘De nacht als krachtbron’ met spreuken en citaten van Rudolf Steiner over de werking van de nacht.

Lees verder

 

De nieuwsbrief van april is bij de meeste geadresseerden niet aangekomen. Vandaar dat deze nieuwsbrief naast een aantal nieuwe onderwerpen ook eerder verschenen items van april bevat.

 


Klik hier voor het Nieuwsbrieven archief.