Menu week 51
Wat eten we deze week?
Elke week bereiden onze koks van Breidablick weer een smakelijk menu. Hier vind je het overzicht van de maaltijden voor deze week. Zo kun je alvast uitkijken naar jouw favoriete gerechten.
​
Menu week: 51
​
Maandag 15-12
Foe Yong hai
Witte rijst
Komkommer in het zuur
Yoghurt
Dinsdag 16-12
Lasagne bolognese
Sla met feta
Fruit
Woensdag 17-12
Hamburger
gebakken aardappelen
Rauwkost
Vla
Donderdag 18-12
Tortilla wraps
Creme fraiche/guacamole
Sla
Fruit
Vrijdag 19-12
Ramen (noodel soep met chinese kool en champignons)
Stokbrood met kruidenboter
Yoghurt
Smakelijk eten namens het keukenteam!
Wist u dit van de keuken?
.. er elke dag 16 deelnemers helpen in de keuken
.. wij altijd verse biologische groenten en aardappelen gebruiken (niks uit pakjes en zakjes)
.. wij meer dan 5000 spruiten hebben schoongemaakt voor een maaltijd
.. wij voor een aardappel-maaltijd 100kg aardappals pitten
.. dat de aardappels van de Novalishoeve en Oosterheem komen
.. wij voor een Bolognese saus, 25 kg tomaat, 10 kg courgette, 10 kg ui, 12 kg champignons, 8kg prei, 15kg paprika en eventueel 12kg BD rundergehakt van boer Waal in gaat
.. de vla die wij geven, zelf gemaakt wordt door Dennis
.. jullie altijd ideeen van wat jullie zouden willen eten kunnen doorgeven aan de keuken.
