Nieuwsbrief

Nummer 11.  December 2020.

2020 – Een gemeenschap-vormend jaar


Het was (en is nog steeds) een zwaar jaar, waarin we echter ook vele lichtpuntjes zagen. In deze adventsperiode maken we de balans vast een beetje op. Corona heeft ons geraakt én ons sterker en wendbaarder gemaakt als gemeenschap. We hebben het samen gedaan.

Lees verder

De Raphaëlstichting wenst u mooie kerstdagen en een nieuw jaar in verbinding


Dit jaar verzorgde Rob de kerstkaart van de Raphaëlstichting. Een ster leek hem een mooi idee. Hij begon met helder geel. Al snel kwamen er andere kleuren rondom. In de kleuren ontstond een mooi hoopvol licht, omringd door duisternis.

Lees verder

Annemarie Zuidweg in gesprek met Benedictus en Mireille


Annemarie Zuidweg ging in juni als lid raad van bestuur aan de slag bij de Raphaëlstichting. Maar hoe leer je een organisatie kennen in corona-tijd…

Lees verder

Charles in het Knoop Gala in Carré (22 dec.)

Half november werd Charles op zijn werk ‘overvallen’ door een cameraploeg van AT5 met een smoes… Kort daarna verscheen Paul de Leeuw op Skype met een bijzondere uitnodiging voor 22 december…

Lees verder

“Na 3 weken dacht ik… nou mag het wel weer”


In maart van dit jaar werden de locaties van Fermento in Alkmaar gesloten, uitgezonderd de winkel/bakkerij aan de Kennemerstraatweg. De deelnemers zaten ineens thuis.

Lees verder

Het kerstlied van ‘Band Novalishoeve 2020’


Omdat de band van de zorgboerderij op Texel dit jaar niet live kan optreden tijdens de kerstmaaltijd, hebben de leden los van elkaar en geheel corona-proof, ingezongen en ingespeeld. Met een prachtig resultaat!

Lees verder

Kerstwens van de Reiziger voor alle cliënten


De Reiziger, bekend bij de cliënten van de Raphaëlstichting, maakte een filmpje met een hartverwarmende kerst-en nieuwsjaarswens.

Lees verder

‘Innerlijke rust’ – nog verkrijgbaar


Een mooi cadeau voor jezelf of een ander! Verkrijgbaar via de website.

Lees verder


Klik hier voor het Nieuwsbrieven archief.