Rudolf Steiner Zorg _ vrijwilligers
Vrijwilligerswerk is voor een ieder, jong of oud, die tijd kan en wil vrijmaken om zich in te zetten voor kwetsbare mensen in onze samenleving, al is het maar een paar uur per week! Vrijwilligers kunnen zowel in de ochtend, middag en/of avond hun diensten aanbieden, door de week of in het weekeinde of als oproepkracht. Kortom, je bent altijd welkom bij ons.

Afhankelijk van de eigen wensen en kwaliteiten kunnen vrijwilligers de volgende werkzaamheden uitvoeren, door de week en/of in het weekeinde:

• Persoonlijke aandacht geven aan bewoners
  • Meehelpen in het uitvoeren van zorgtaken.
  • Als gastvrouw of gastheer assisteren bij ontbijt en koffie schenken, vooral in de weekenden

Verder bieden wij regelmatig cursussen aan om de vrijwilligers bij te scholen.
Wanneer je drie uur of meer per week bij ons werkt, kun je gebruik maken van een gratis lunch.

Je bent als vrijwilliger verzekerd en reiskostenvergoeding behoort ook tot de mogelijkheid.

Ons verpleegtehuis ligt in een prachtige groene omgeving en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We hebben drie locaties:

1. De Nieuwe Parklaan 58, afdeling Somatiek “Tobiashuis”
  2. Medemblikstraat 275 , afdeling Psycho-geriatrie “ de Brug”
  3. Rusthoekstraat 40-3, kleinschalig wonen VG “Artaban”

Heb jij tijd om oudere mensen wat extra aandacht te geven en spreekt bovenstaand jou aan? Neem dan contact met mij op:

Annetta de Quaasteniet
Coördinator Vrijwilligers Rudolf Stiener Zorg
Aanwezig: dinsdag en woensdagmiddag van 12.30 uur tot 16.30 uur
Telefoon: 070 – 306 83 06
E-mail: a.dequaasteniet@rudolfsteinerzorg.nl

Klik hier voor het actuele overzicht van de vacatures voor vrijwilligers.