Ontdek hoe mooi het is om te zorgen vanuit de antroposofische visie.

Jij volgt een studie richting zorg en/of welzijn en bent toe aan een bredere blik. Bij Rudolf Steiner Zorg krijg jij als stagiaire de kans om je te ontwikkelen binnen verschillende disciplines van het vakgebied. Het draait bij ons om écht contact, of je nu verzorging of begeleiding biedt.

Op het moment zijn onze stageplaatsen helaas allemaal vervuld, wij vinden het enorm belangrijk dat wij jou de juiste begeleiding kunnen bieden en daarom is er soms een stop nodig. Natuurlijk verwachten wij binnenkort weer nieuwe stagiaires te kunnen verwelkomen, houd je deze pagina in de gaten?

Je kunt bij ons stage lopen vanuit diverse studies, denk bijvoorbeeld aan:

  • Agogisch medewerker
  • Verpleegkunde
  • MMZ3/VIG
  • MMZ 4
  • Social work

Dit doe je op een dag!
Tijdens jouw diensten ontdek je meerdere facetten van de verzorging en/of begeleiding. Natuurlijk voer je de taken uit die jouw opleiding van je verwacht, maar daarnaast heb je ruimte om cliënten te leren kennen en écht contact met ze te maken. Je let goed op lichaamstaal en speelt in op wat de cliënt nodig heeft. Hierin word je begeleid door iemand die dezelfde opleiding heeft gevolgd als jij.

Wat wij jou verder bieden
Persoonlijke aandacht, daar gaan wij elke dag voor. Bij cliënten, maar ook bij jou. Je krijgt de ruimte om initiatief te nemen, zodat jouw stage uitdagend is en blijft. Ga aan de slag binnen verschillende aspecten van de gehandicaptenzorg en/of ouderenzorg. Zo ontwikkel jij je zo breed mogelijk. Als je meer uitdaging wilt, helpt jouw begeleider je om die te vinden. Je ontvangt vanuit de Raphaëlstichting uiteraard ook een mooie stagevergoeding en krijgt de kans om je verder te ontwikkelen.