Rudolf Steiner Zorg biedt op twee locaties zorg voor mensen met een beperking:
– Nieuwe Parklaan 58 (in het Tobiashuis (De Linde).
– Rusthoekstraat 40-3 (Artaban).

Op deze locaties kun je bij ons komen wonen.
In het Tobiashuis – woongroep de Linde wonen voornamelijk oudere mensen met een verstandelijke beperking in combinatie met ouderdomsziektes.
Bij Artaban wonen mensen van allerlei leeftijden die vol in het leven staan en vaak ook nog elke dag werken. Bij de keuze tussen deze locaties kijken wij samen naar de mogelijkheden en wensen.

Wij bieden onze zorg in een warme, kleinschalige omgeving.

Naast wonen met zorg bieden wij ook werk/ dagbesteding.
Bij Rudolf Steiner Zorg zijn steeds meer werkgebieden waar je je talenten kunt ontwikkelen. Zo is er een houtwerkplaats en een kunstzinnig atelier. De meest recente ontwikkeling is de opening van een kaarsenmakerij in het Raphaëlhuis aan de Nieuwe Parklaan.

Een belangrijk gebied daarbij is ook het culturele leven.
Iedere samenleving is gebaseerd op cultuur. Zonder kennis en verhalen, zonder kunst en religie heeft een samenleving geen veerkracht en geen draagkracht.
Op alle locaties van Rudolf Steiner Zorg werken wij aan een cultureel leven. Veel wordt zelf gedaan. Zo vormt de viering van de jaarfeesten een belangrijk onderdeel hierin. Wij hebben niet alleen feestelijke bijeenkomsten, maar ook recreatieve activiteiten voor alle bewoners zoals bijvoorbeeld muziekmiddagen, theatervoorstellingen en uitstapjes.

Tobiashuis gebouw Nieuwe Parklaan 58

 Rusthoekstraat 40 – 3