Zorgprofessional

(8-36 uur per week)

Jij maakt elke dag weer net wat mooier voor de bewoners. Jij doet je werk met liefde en aandacht en krijgt energie van afwisseling in je werk. Bij Rudolf Steiner Zorg kijken we naar de talenten van iemand, in plaats van de beperkingen. Je kunt bij ons aan de slag in verschillende functies! Samen met jou kijken we wat het beste past en waar jij blij van wordt! Kom je snel eens langs om kennis te maken?

Wie zijn wij?

Rudolf Steiner Zorg is een antroposofische instelling in Den Haag, onderdeel van de Raphaëlstichting, gericht op ouderenzorg en gehandicaptenzorg. We bieden deze zorg aan onze 90 bewoners en 40 cliënten van de dagbesteding. Dit doen we niet alleen maar samen met onze 140 betrokken collega’s. Bij ons staat de ontwikkeling van ieder mens centraal, beperking of niet.

Wat ga je doen?

Je kunt bij ons verschillende kanten op! Zo hebben we een PG-afdeling, een afdeling Somatiek en bieden we ouderen met een verstandelijke beperking de zorg en liefde die zij verdienen. We hebben posities open staan als:

 • Huiskamer assistent
 • Helpende+
 • Verzorgende IG
 • Verpleegkundige

En deze functies kun je zowel vanuit een vaste basis bij ons op contract uitvoeren, maar ook op flexibele basis als flexmedewerker. Aan jou de keus!

 Jouw aanwezigheid brengt rust, stabiliteit en positiviteit bij onze bewoners op onze fijne kleinschalige woningen in Den Haag. De zorg die jij biedt, conform de afspraken die in het zorgplan zijn opgenomen, geef je met aandacht en liefde voor de bewoner. Je biedt zorg, binnen jouw bevoegdheden, samen met het team van zorgprofessionals en helpt bij het vormgeven van de dagstructuur. Collega’s worden bij Rudolf Steiner zorg, betekent voor jou terecht komen in een warm bad met fijne collega’s, waarbij er oprechte aandacht ook voor jou is als collega.

Wij bieden jou:

 • Een salaris conform CAO VVT of GZ, afhankelijk van de afdeling waar je komt te werken.
 • Een jaarcontract aangepast op jouw wensen en mogelijkheden!
 • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om hier vakantie-uren van te kopen.
 • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
 • Mogelijkheden tot het volgen van relevante cursussen, opleidingen en trainingen, zodat jij altijd op de hoogte bent van de recente ontwikkelingen binnen de gehandicaptenzorg.
 • Een leuke baan met een grote mate van zelfstandigheid in een gezellig team, op een prachtige plek.

Wij vragen:

 • Een relevant diploma binnen de zorg, maatschappelijk werk, of pedagogiek.
 • Aantoonbare ervaring met het werken met een PG, Somatiek of VG doelgroep is een pre. Mocht je dit nog niet eerder hebben gedaan, maar graag de overstap maken, dan leren we je natuurlijk ook graag kennen.
 • Door jouw fijne communicatie weet je met de bewoners een goede band op de bouwen, duidelijkheid te verschaffen en laat je je niet snel uit het veld slaan.

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacaturetekst enthousiast geworden en zou je graag deel willen gaan uitmaken van het team? Solliciteer dan direct! Stuur je cv en motivatie per mail naar: solliciteren@raphaelstichting.nl en vermeld in de titel Zorgprofessional Rudolf Steiner Zorg.

Heb je nog wat vragen naar aanleiding van deze vacature? Stel ze dan aan onze recruiter Valérie Zeelen. Dit kan per mail via solliciteren@raphaelstichting.nl.

Gedurende het sollicitatieproces is het belangrijk dat jij een VOG kunt krijgen. Uiteraard kun je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start.

Kennismaken op locatie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.