Verpleegkundige Nachtzorg

(22 uur per week)

 Houd jij ervan om vooral nachten te draaien als verpleegkundige? Bij Rudolf Steiner Zorg in Den Haag hebben we op de afdeling Somatiek een plekje vrij voor een nieuwe collega!

Wat ga je doen?
Jij biedt begeleiding en verzorging aan onze bewoners in het Tobiashuis in Den Haag. In het Tobiashuis wonen zo’n 25 cliënten, verdeeld over 2 afdelingen. Op iedere afdeling wonen 12 of 13 bewoners met een intensieve somatische hulpvraag. Sommige bewoners hebben een eigen kamer, andere delen deze kamer met een kamergenoot. Als verpleegkundige in het Tobiashuis zorg jij ervoor dat onze bewoners een rustige en veilige nacht hebben. Samen met een helpende ben jij gedurende de nacht verantwoordelijk voor deze 25 cliënten. Een heerlijke baan, want je hebt veel verantwoordelijkheid en vrijheid om de functie naar jouw gevoel te vervullen. Jij maakt de beslissingen aangaande de verzorging van de cliënt en voert de verpleegtechnische handelingen uit. Bijzonderheden draag je over aan de collega die de volgende ochtend jouw dienst overdag overneemt, zodat jij met een voldaan gevoel naar huis kunt om zelf te gaan slapen. Naast de nachtdiensten is het wenselijk dat je twee avonddiensten per maand ingeroosterd kan worden

Wie zijn wij?
Rudolf Steiner Zorg is een antroposofische instelling in Den Haag, onderdeel van de Raphaëlstichting, gericht op ouderenzorg en gehandicaptenzorg. We bieden deze zorg aan onze 90 bewoners en 40 cliënten van de dagbesteding. Dit doen we niet alleen maar samen met onze 140 betrokken collega’s. Bij ons staat de ontwikkeling van ieder mens centraal, beperking of niet.

Wij bieden jou:

  • Een salaris conform CAO VVT, in 45, geheel afhankelijk van je ervaring en opleidingen. Dat betekent dat je een salaris tussen de €2422 en €3471 per maand verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur).
  • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om hier vakantie-uren van te kopen.
  • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
  • Mogelijkheden tot het volgen van relevante cursussen, opleidingen en trainingen, zodat jij altijd op de hoogte bent van de recente ontwikkelingen binnen de gehandicaptenzorg.
  • Een leuke baan met een grote mate van zelfstandigheid in een gezellig team, op een prachtige plek.

Wij vragen:

  •  Een collega verpleegkundige met een afgeronde Verpleegkunde opleiding niveau 4 en natuurlijk een BIG registratie op niveau 4.
  • Aantoonbare ervaring met het werken in de ouderenzorg is een pre. Mocht je dit nog niet eerder hebben gedaan, maar graag de overstap maken, dan leren we je natuurlijk ook graag kennen.
  • Beschikbaarheid van 22 uur per week, wat ongeveer neerkomt om 3 nachtdiensten per week.
  • Zelfstandigheid: in deze functie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van zorg. Dit vraagt om een zelfstandig werkhouding, waarbij je beslissingen durft te nemen volgende de vastgestelde richtlijnen en protocollen.
  • Sterke communicatieve vaardigheden: zowel mondeling in het contact met cliënten, verwanten en collega’s, maar ook op papier voor het opstellen van de zorgplannen en rapportages.

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacaturetekst enthousiast geworden en zou je graag deel willen gaan uitmaken van onze organisatie? Solliciteer dan direct! Stuur je cv en motivatie per mail naar: solliciteren@raphaelstichting.nl en vermeld in de titel op welke vacature je solliciteert.

Heb je nog wat vragen naar aanleiding van deze vacature? Stel ze dan aan onze recruiter Valérie Zeelen. Dit kan per mail via solliciteren@raphaelstichting.nl.

Wij vragen altijd om een referentie. Geen zorgen, dit overleggen we natuurlijk eerst met jou. Verder is het belangrijk dat je een VOG kunt krijgen, uiteraard kan je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start. Zodra wij een nieuwe collega hebben gevonden halen wij de vacature offline. Mocht een van onze eigen medewerkers solliciteren dan gaan wij hier altijd mee in gesprek.

Kennismaken op locatie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.