Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Misschien werk je al in de zorg en zoek je een andere werkomgeving. Misschien ben je werkzaam in een heel ander werkgebied en overweeg je als zij-instromer de overstap te maken. Of… je hebt net een opleiding in de gehandicaptenzorg achter de rug en wilt aan de slag in je eerste baan!

Bij de Raphaëlstichting staat zorg vanuit aandacht, ontwikkelingsmogelijkheden en gelijkwaardigheid voorop. Als werken in een antroposofische werkomgeving je wat lijkt, dan komen wij graag met je in contact!

Wij bieden veel soorten zorg op zo’n 30 locaties in Noord- en Zuid-Holland. Voor jong en oud. Voor mensen mensen met een verstandelijke beperking, maar ook voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel of psychosociale problematiek. Er zijn kinderdagcentra, grote woon-werkgemeenschappen, maar ook kleine woon-werkvoorzieningen, zoals zorgboerderijen. In de steden als Alkmaar en Amsterdam zijn bakkerijen en lunchrooms waar deelnemers overdag aan het werk zijn.

Een overzicht van de locaties vind je door hier te klikken.

Als je belangstelling voor een specifieke locatie kun je daar rechtstreeks contact mee opnemen om nader kennis te maken. Je kunt ook een open sollicitatie schrijven naar solliciteren@raphaelstichting.nl

Kennismaken door als vrijwilliger aan de slag te gaan, kan natuurlijk ook!

Als je op de hoogte wilt blijven van onze organisatie, dan kun je ons volgen via Facebook, en LinkedIn. Of je inschrijven voor onze nieuwsbrief.