Vrijwilligers zijn onmisbaar!
  Honderden vrijwilligers zetten zich regelmatig in op onze locaties. Ze zijn onmisbaar en dragen bij aan de kwaliteit van leven van onze bewoners!

  Vrijwilligerswerk geeft voldoening. Je maakt kennis met bijzondere mensen die je gezelschap enorm op prijs stellen, ook al kunnen ze dat soms niet vertellen. Alleen al het feit dat je speciaal voor hem of haar komt, betekent veel.

  Als vrijwilliger kies je zelf wat het beste bij je past. Eén keer per week met een cliënt een wandeling maken, meegaan met zwemmen of paardrijden, een uurtje per maand op bezoek komen, samen ‘computeren’. Alles is mogelijk.

  Je hoeft geen ervaring te hebben. Inzet en enthousiasme is alles wat nodig is. Wij vragen bij aanmelding om een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (verkrijgbaar bij de gemeente) en werken met een vrijwilligersovereenkomst.

  Lees hier het verhaal van vrijwilliger Ton.


  Wil je ook vrijwilliger worden? (en dat hopen wij zeer!)
  Neem dan contact op met de locatie van jouw voorkeur:


  Formele documenten voor vrijwilligers

  Hartelijk gefeliciteerd met je (nieuwe) aanstelling als vrijwilliger bij de Raphaëlstichting. Wij zijn blij met je komst en wensen je veel succes en werkplezier binnen onze Stichting.
  Bij je aanstelling ontvang je van de locatie waar je gaat werken een aantal documenten/procedures, die van belang zijn voor de uitvoering van je functie binnen de Raphaëlstichting.

  Belangrijke documenten* waar je als nieuwe vrijwilliger kennis van neemt zijn:

  * Afhankelijk van uw instellingen, kan het zijn dat een document niet geopend wordt, maar wordt gedownload op uw computer/tablet/mobiel.

  De vrijwilligercoördinator helpt je verder op weg!
  De vrijwilligerscoördinator vindt de juiste formulieren op intranet: Omtrent (nieuwe) vrijwilliger