Coördinerend Verpleegkundige

(28 – 32 uur per week)

Wij zoeken een enthousiaste verpleegkundige die graag coördinerende taken op zich neemt. Ben jij naast een echte aanpakker niet vies van organiseren, aansturen en doceren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Op de gesloten afdeling de Brug wonen mensen met een psychogeriatrische aandoening. Als coördinerend verpleegkundige werk je deels mee in de dagelijkste zorgverlening en verricht je verpleegtechnische handelingen. Maar jouw takenpakket is veel breder! Zo ben jij onder andere verantwoordelijk voor de coördinatie van zorg(processen) en het optimaliseren van de kwaliteit van zorg. Ook onderhoud jij het contact met de (verpleeghuis)arts, externe behandelaars en natuurlijk de familie. Je draagt graag jouw kennis en ervaring over aan je collega’s, zodat je niet alleen je eigen deskundigheid vergroot, maar ook die van het hele team. Er wordt veel van je verwacht: jij houdt je hoofd koel, bent betrokken en beschikt over een leidinggevend vermogen.

Werken in een antroposofische setting als verpleegkundige, wat betekent dat?

De antroposofie is een maatschappelijke stroming, die iedereen kan volgen of aan mee kan doen. Volgens de antroposofie gaan we uit van het individu en kijken we naar wat de bewoner wel kan, in plaats van niet. We werken dus ontwikkelingsgericht. Je kunt het zien als een aanvulling of verrijking op de reguliere geneeskunde, maar het is zeer zeker niet een vervanging ervan. Als je hierin geïnteresseerd bent of er meer over wilt weten, vertellen we je er graag meer over!

Wij bieden jou:

 • Een salaris conform CAO (VVT), in schaal 45, afhankelijk van je kennis en ervaring. Dat betekent dat je een salaris tussen de €2423 en €3471 per maand verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur).
 • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om hier vakantie-uren van te kopen.
 • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
 • Voldoende mogelijkheden tot (bij)scholing en/of opleidingen en workshops, waaronder een opleiding tot antroposofisch verpleegkundige.
 • Een leuke baan met een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit.

Wij vragen:

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding verpleegkunde niveau 4 en natuurlijk een bijbehorende BIG registratie op niveau 4.
 • Je beschikt over kennis en affiniteit in het werken met bewoners met een complexe zorgvraag.
 • Je hebt kennis over onze antroposofische visie of bent bereid je erin te verdiepen. Daarnaast heb je affiniteit met complementaire zorg, oftewel verpleging met middelen uit de natuur.
 • Een beschikbaarheid van 28 tot 32 uur per week. Vaste werktijden zijn in overleg.
 • Je kan gestructureerd werken en je kan deze structuur ook aan bewoners bieden.
 • Je hebt kennis of bent bereid om je te ontwikkelen in de antroposofische zorg.
 • Je kunt goed samenwerken, maar ook zelfstandig.
 • Door jouw fijne communicatie weet je met de bewoners een goede band op de bouwen, duidelijkheid te verschaffen en laat je je niet snel uit het veld slaan.

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacaturetekst enthousiast geworden en zou je graag deel willen gaan uitmaken van ons team? Solliciteer dan direct! Stuur je cv en motivatie per mail naar: solliciteren@raphaelstichting.nl en vermeld in de titel op welke vacature je solliciteert.

Heb je nog wat vragen naar aanleiding van deze vacature? Stel ze dan aan onze recruiter Valérie Zeelen. Dit kan per mail via solliciteren@raphaelstichting.nl.

Wij vragen altijd om een referentie. Geen zorgen, dit overleggen we natuurlijk eerst met jou. Verder is het belangrijk dat je een VOG kunt krijgen, uiteraard kan je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start. Zodra wij een nieuwe collega hebben gevonden halen wij de vacature offline.

Kennismaken op locatie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.