Orthopedagoog

Orthopedagoog (16-32 uur)
Kom werken in ons team van orthopedagogen! Maak het verschil voor onze bewoners met een verstandelijke beperking.
Wat ga je doen?
Als orthopedagoog bij Rozemarijn, ga je aan de slag binnen onze woon- en werkomgeving in Haarlem. Binnen onze gemeenschap wonen cliënten met een verstandelijke beperking. Ze wonen verticaal en heterogeen, wat betekent dat de bewoners erg in leeftijd en zorgvraag verschillen.
Dat maakt het voor jou dan ook extra uitdagend. Samen met je collega orthopedagogen adviseer jij de teams op het gebied van begeleiding en gedrag. Je verricht hierbij diagnostisch onderzoek en stelt een behandelplan op voor de cliënt, die voor de collega’s in de praktijk goed uitvoerbaar zijn. Je begeleidt daarnaast de individuele trajecten van cliënten, waarbij onze antroposofische visie ook belangrijk is. Uiteraard werk je samen met de andere collega’s op Rozemarijn, zoals de teamleiders van de diverse woonhuizen en werkplaatsen, de AVG arts, de verpleegkundigen en fysiotherapeuten.
Wij bieden
  • Een salaris conform CAO (Gehandicaptenzorg, schaal 60. Dit betekent een bruto maandsalaris tussen de €3289 en €4799 per maand, op basis van een fulltime dienstverband.
  • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om vakantie-uren te kopen.
  • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
  • Een laptop en telefoon om ook thuis jouw werkzaamheden uit te kunnen voeren.
  • Een leuke baan met een grote mate van vrijheid en flexibiliteit. Samen met jouw team zorg je ervoor dat de zorgvraag wordt behandeld, en kun jij je verder ontwikkelen als orthopedagoog.
Wij vragen
  • Een afgeronde relevante wo-opleiding tot orthopedagoog of psycholoog.
  • Relevante werkervaring als orthopedagoog in de Gehandicaptenzorg is een pré.
  • Je weet vanuit je ervaring en opleiding hoe je een behandeltraject moet uitzetten voor cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag, zodat ze de beste begeleiding kunnen krijgen.
  • Een positieve en enthousiaste werkhouding, waarbij je jouw analytische vaardigheden ook inzet. In het werken met moeilijk verstaanbaar gedrag zijn het soms de kleinste details, die een groot verschil kunnen maken.
  • Goede communicatieve en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zijn ook erg belangrijk. Niet alleen voor het opstellen van de behandelplannen, maar ook in de communicatie met de cliënten, verwanten en collega’s, zowel intern als extern.
Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacaturetekst enthousiast geworden en zou je graag deel willen gaan uitmaken van onze organisatie? Solliciteer dan direct! Stuur je cv en motivatie per mail naar: solliciteren@raphaelstichting.nl en vermeld in de titel op welke vacature je solliciteert.

Heb je nog wat vragen naar aanleiding van deze vacature? Stel ze dan per mail aan onze recruiter Judith Hamers. Dit kan per mail via solliciteren@raphaelstichting.nl of per whatsapp.

Wij vragen altijd om een referentie. Geen zorgen, dit overleggen we natuurlijk eerst met jou. Verder is het belangrijk dat je een VOG kunt krijgen, uiteraard kan je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start. Zodra wij een nieuwe collega hebben gevonden halen wij de vacature offline. Mocht een van onze eigen medewerkers solliciteren dan gaan wij hier altijd mee in gesprek.