Schermafbeelding 2017-08-23 om 17.50.00

Heeft u vragen over de zorg- en dienstverlening van de Raphaëlstichting, of heeft u vragen over uw aanmelding, neem dan contact op met de afdeling zorgbemiddeling op het centraal bureau van de Raphaëlstichting voor een persoonlijke advies. De medewerker kan u ook voorlichten over het aanvragen van een indicatie.

U kunt de medewerker als volgt bereiken:

• Op telefoonnummer 072-509 90 00 (dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:00 tot 12:30 uur).
  • Per email (bijvoorbeeld voor een terugbelverzoek): zorgbemiddeling@raphaelstichting.nl.
  • Als u prijs stelt op een persoonlijke afspraak, dan bent u uiteraard van harte welkom op ons bezoekadres: Duinweg 35, 1871 AC Schoorl.

Aanmelden
Wilt u gebruik maken van de zorg- en dienstverlening van de Raphaëlstichting, dan kunt u het digitale aanmeldformulier invullen. Klik hier om het formulier te downloaden.