Samengaan Raphaëlstichting – Noorderhoeve

Per 1 januari 2021 zijn de Noorderhoeve en de Raphaëlstichting een bestuurlijke fusie aangegaan. Naar verwachting zal vanaf januari 2022 de zorgboerderij in Schoorl volledig deel gaan uitmaken van de Raphaëlstichting.

Overgangsjaar
De Raphaëlstichting krijgt er met de Noorderhoeve niet alleen twee woonlocaties bij op de Duinweg en Grote Heklaan in Schoorl, maar ook een prachtig gemengd BD bedrijf.

Op de kop af bestaat de Noorderhoeve dit jaar 40 jaar. Al deze jaren is er vol overgave gewerkt. Dit heeft geresulteerd in een zeer vruchtbare bodem waarin zowel dieren, planten en mensen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Tal van Noorderhoeve-producten zijn te koop in biologische winkels in de omgeving. Hiernaast hebben ook restaurants met naam de kwaliteit van de producten van de Noorderhoeve ontdekt. In Schoorl en omgeving is de Noorderhoeve een begrip.

Klik hier voor het Nieuwsbrieven archief.