Kwaliteitsrapport en Jaarverslag 2020

 

Het kwaliteitsrapport 2020 van de Raphaëlstichting laat zien dat de impact van de coronacrisis op onze cliënten, medewerkers en verwanten groot is. Het vertelt hoe wendbaar iedereen bleek te zijn, en hoe er veel creativiteit en samenwerking ontstaat als de nood aan de man is.

 

Met enige trots laten we in dit rapport zien wat dit moeizame jaar ons bracht. Het kwaliteitsrapport is voor het eerst volledig digitaal. Klik hier om naar de webpagina te gaan..
Daarnaast is deze maand ook de jaarrekening 2020 vastgesteld. Deze treft u hier.

 

Inmiddels zijn we als stichting behoedzaam maar zeker de coronamaatregelen aan het versoepelen. Wat is het fijn dat de ‘bubbels’ (woongroepen en dagbestedingen waren gekoppeld om bij een uitbraak de impact te beperken) weer open kunnen en dat cliënten nog vóór of anders ná de zomervakantie op hun eigen werkplaats terecht kunnen. Dat er op beperkte schaal weer bijeenkomsten kunnen worden georganiseerd en… dat er weer meer bezoek mag komen!

We zijn cliënten, familie en medewerkers dankbaar voor hen inzet en flexibiliteit. We hebben het echt samen gedaan, en ontwikkelden met elkaar een open en transparante werkwijze met betrekking tot maatregelen, vaccineren en andere corona-vraagstukken. We zijn steeds in gesprek gebleven, ons motto ‘Luisteren… en doen!’ heeft in deze bijzondere tijd een goede uitwerking gehad.

 

Ondertussen is in april in het bestuur van onze stichting Remco Bakker gewisseld voor interim bestuurslid Bas Holvast, die nu met Annemarie Zuidweg samen de Raad van Bestuur vormt. In de loop van de zomer zal de werving van een nieuwe collega bestuurder gestart worden.

 

We wensen u leesplezier en staan altijd open voor uw vragen, inbreng en suggesties!

 


Klik hier voor het Nieuwsbrieven archief.