Nieuwsbrief

Nummer 12.  Juni 2021.

Kwaliteitsrapport en Jaarverslag 2020


Het kwaliteitsrapport 2020 van de Raphaëlstichting laat zien dat de impact van de coronacrisis op onze cliënten, medewerkers en verwanten groot is. Het vertelt hoe wendbaar iedereen bleek te zijn, en hoe veel creativiteit en samenwerking ontstaat als de nood aan de man is.

Lees verder

Nina en Charles treden op


Het van der Helstplein in Amsterdam bestaat 100 jaar. De winkeliersvereniging organiseerde op 12 juni een festival waar Iambe – dat al meer dan 10 jaar op het plein is gevestigd – natuurlijk niet kon ontbreken.

Lees verder

WAD ‘N Zwam


Novalishoeve teelt al een jaar oesterzwammen en gebruikt daarbij koffiedik van onder andere de veerdienst Teso. Sinds kort verkopen ze ook een grow-kit waardoor je zelf je zwammen kunt kweken.

Lees verder

Raphaëlstichting en Noorderhoeve gaan samen


In januari was er al bestuurlijke samenwerking. In de loop van dit jaar zal de samenwerking tussen Raphaëlstichting en Noorderhoeve worden uitgewerkt.

Lees verder

Tentoonstelling ‘Atelier Breidablick Beeldend’


Op 3 juni opende een kleurrijke groeps-expositie van ‘Atelier Breidablick Beeldend’. De werken worden ook op Facebook  tentoongesteld.

Lees verder

1e Lichting incompany opleiding afgestudeerd


Sabina Kos maakte met een groepje Raphaëlstichting-collega’s deel uit van de eerste geheel incompany verzorgde opleiding ‘Begeleider gehandicaptenzorg / maatschappelijk zorg niveau 3’

Lees verder


Klik hier voor het Nieuwsbrieven archief.