Persoonlijk begeleider Daniëlhuis – Jorisgroep

Persoonlijk Begeleider ca. 32 uur per week

Cluster 1 Danielhuis, Jorisgroep

Voor de woongroep Joris, waar 6 personen (5 mannen en 1 vrouw) wonen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Persoonlijk Begeleider. De leeftijden liggen tussen de 40 en 65 jaar. Onze bewoners vragen om voorspelbaarheid, positieve bevestiging, nabijheid, veiligheid en hartelijkheid.

Wat ga je doen?

Voor de Joris-groep, waar 6 volwassenen wonen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Persoonlijk Begeleider.
De Jorisgroep biedt zorg aan volwassenen met een complexe zorg- en begeleidingsvraag; met stoornissen binnen het ASS. Alle bewoners hebben een laag ontwikkelingsniveau.

Als persoonlijk begeleider ben je als een spin in het web. Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen, het uitvoeren van het zorgplan en houdt contact met verschillende disciplines en de verwanten. Daarnaast begeleid je de dagelijkse verzorging van de bewoners. Dit houdt in dat je maatwerk levert als het aankomt op lichamelijke verzorging en dat je het sociale-emotionele proces van de groep goed kunt begeleiden. Je biedt structuur, nabijheid en duidelijkheid.

Wat vragen wij?

• Je hebt ervaring met de doelgroep
  • Je bezit een diploma mbo 4 SPW/MMZ of HBO SPH (of daarmee vergelijkbare opleidingen)
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je hebt gevoel voor humor
  • Je kunt goed samenwerken en hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent assertief, staat stevig in je schoenen en kunt feedback geven/ontvangen
  • Je werkt gestructureerd en kunt lijnen uitzetten
  • Je hebt kennis van ziektebeelden; hechting stoornis, ASS, psychiatrische stoornissen
  • Je hebt interesse in de antroposofie

Wat bieden wij?

• Arbeidsvoorwaarden volgens cao Gehandicaptenzorg, schaal 40. (NB: er is een traject gaande, waarbij deze functie opnieuw bekeken wordt en eventueel wordt opgeschaald).
  • Een functie op een prachtige werkplek, op een locatie die in beweging is.
  • Mogelijkheden tot extra werken.
  • Een ervaren en gezellig team.
  • Voldoende mogelijkheden tot (bij)scholing en/of opleidingen, workshops.
  • Eindejaarsuitkering
  • Opname pensioenfonds PFZW.
  • Duurzame inzetbaarheid is een belangrijk thema in de CAO Gehandicaptenzorg. Je krijgt de beschikking over een PBL-budget, welke je kunt inzetten voor duurzame inzetbaarheid, vrije tijd en/of het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Midgard is onderdeel van de Raphaëlstichting. Midgard is een woon- en werkgemeenschap voor 110 bewoners met een verstandelijke of meervoudige beperking. Onze bewoners zijn voornamelijk volwassenen met een bijzondere vraag naar ondersteuning in hun ontwikkeling.

Procedure en informatie

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met ons: Email: k.vanblarcum@midgard.nl
Telefoon: 06 – 868  397 76

• Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de procedure;
  • Het verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een vereiste;
  • Reageren kan door een mail te sturen aan: solliciteren@raphaelstichting.nl.