Kindbegeleider

1-op-1 begeleiding
Danielgroep, Midgard in Tuitjenhorn (10-28 uur per week)

Wat ga je doen?

De Danielgroep op Midgard is een woongroep waar 8 kinderen en jongeren wonen en leven met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Ze zijn tussen de 10 en de 21 jaar oud en hebben begeleiding en intensieve zorg nodig. Voor één van deze kinderen zijn we op zoek naar een begeleider die het leuk vindt om 1 op 1 begeleiding te geven. De begeleiding geef jij aan een 11-jarige jongen met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) en autisme. Hij vertoont geen fysieke agressie, maar maakt veel verbale geluiden kan dwingend gedrag vertonen.

Jij als begeleider van deze 11-jarige ondersteunt hem bij de ADL. Jij bent creatief in het omgaan van zijn moeilijk verstaanbare gedrag en met humor en consequent gedrag bouwen jullie samen een mooie band op. Hij houdt graag van wandelen en fietsen, en je bent vrij om samen met hem nog andere activiteiten te ontdekken en te ondernemen. Uiteraard bieden wij jou interne trainingen en cursussen aan om jouw 1-op-1 begeleiding constant te verbeteren!

Wij bieden jou:

• Een salaris conform CAO (Gehandicaptenzorg), in schaal 40. Dat betekent dat je een salaris tussen de €2025 en €2993 per maand verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur).
  • Een jaarcontract voor 10-28 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. Wij zoeken 2 collega’s voor in totaal zo’n 43 uur per week. Samen met jou kijken we graag naar het gewenste aantal uren.
  • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om hier vakantie-uren van te kopen.
  • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
  • De mogelijkheid om verschillende trainingen, cursussen en workshops te volgen om jouw kennis op pijl te houden. Denk hierbij aan een cursus 1-op-1 begeleiding of een antroposofie cursus.

Wij vragen:

• Een collega met een afgeronde opleiding richting Maatschappelijke Zorg of Pedagogiek op minimaal MBO 3 niveau.
  • Een beschikbaarheid van 10-28 uur per week. Jij werkt op doordeweekse dagen tussen 15:00 en 20:30 en in de weekenden (om de week).
  • Ervaring met onze doelgroep, kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, is een pré. Er komt veel op je af in de begeleiding, daarom is het fijn als jij de kennis hebt hoe te handelen.
  • Je staat stevig in je schoenen. Door jouw consequente handelen, en fijne communicatie weet je een vertrouwensband op te bouwen en goed met het moeilijk verstaanbaar gedrag om te gaan.
  • Je hebt een open houding en kan een positieve sfeer neerzetten. Je kan goed aansluiten bij de belevingswereld van deze 11-jarige en kan door creativiteit en humor een fijne sfeer creëren.

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacaturetekst enthousiast geworden en zou je graag deel willen gaan uitmaken van onze organisatie? Solliciteer dan direct! Stuur je cv en motivatie per mail naar: solliciteren@raphaelstichting.nl en vermeld in de titel op welke vacature je solliciteert.

Heb je nog wat vragen naar aanleiding van deze vacature? Stel ze dan per mail aan onze recruiter Judith Hamers. Dit kan per mail via solliciteren@raphaelstichting.nl of per whatsapp.

Wij vragen altijd om een referentie. Geen zorgen, dit overleggen we natuurlijk eerst met jou. Verder is het belangrijk dat je een VOG kunt krijgen, uiteraard kan je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start. Zodra wij een nieuwe collega hebben gevonden halen wij de vacature offline. Mocht een van onze eigen medewerkers solliciteren dan gaan wij hier altijd mee in gesprek.