Controller

Ter versterking van de Afdeling Control zijn we op zoek naar een Controller voor 28-36 uur per week. In deze zelfstandige en veelzijdige functie draag je de verantwoordelijkheid op financieel gebied voor een deel van onze locatie(s). Je wordt veel betrokken bij de operatie, waardoor je dicht op het proces staat een betekenisvolle bijdrage kunt leveren aan de zorg die we leveren.

Wat ga je doen?

In de functie van controller bekleed je een adviserende en signalerende rol richting de diverse zorglocaties met betrekking tot de financieel economische resultaten. Jij analyseert interne en externe ontwikkelingen en vertaalt deze naar inzichtelijke maandelijkse rapportages en beleidsadviezen. Hierbij neem je belangrijke cijfers en speerpunten mee en stuur je op bijvoorbeeld personele zaken of omzet. Je brengt tevens de financiële risico’s in kaart en je zorgt ervoor dat mede door jouw adviezen de financiële basis van onze organisatie wordt versterkt.

Het team bestaat momenteel uit 2 controllers, 1 assistent controller en de manager. Samen leveren jullie een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen van financieel en administratief beleid, en werk je mee aan tactische en strategische keuzes op dit vlak. Zo zijn we bezig met een masterplan vastgoed en adviseer je ten aanzien van financiële keuzes bij de bouw of verbouwing van nieuwe locaties. Ook draai je mee in Planning & Control cyclus en lever je een bijdrage aan het opstellen van de jaarrekening en het bewaken en opstellen van de meerjarenbegroting.

Mirjam Slijkerman, concern controller, over het werken in het Control team: ‘Het is een leuk en gezellig team. We werken keihard om onze resultaten te behalen, maar helpen elkaar daarbij waar nodig. Doordat je dicht op de operatie staat, voel je je ook echt verbonden met de locaties. Als er bijvoorbeeld een nieuw logeerhuis nodig is, denken we samen met de locatie mee over de mogelijkheden. Je werkt daarnaast heel zelfstandig, waardoor je je eigen tijd en werk kunt indelen. Dat werkt voor mij erg goed!’

Wij bieden jou:

• Een salaris conform CAO (Gehandicaptenzorg), in schaal 60. Dat betekent dat je een salaris tussen de €3289 en €4799 per maand verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur).
  • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om hier vakantie-uren van te kopen.
  • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
  • Een laptop en telefoon om ook thuis jouw werkzaamheden uit te kunnen voeren.
  • Een leuke baan met een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit.

Wij vragen:

• Een afgeronde financiële of bedrijfseconomische hbo of wo opleiding.
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré. Door de grote mate van zelfstandigheid binnen de functie, de hoge verantwoordelijkheid en de grote projecten waar je aan deelneemt is ervaring als Controller erg belangrijk.
  • Jouw rapportages baseer je op verkregen informatie uit diverse tools die wij binnen onze organisatie gebruiken. Denk hierbij aan Bomas (Pinkroccade), ONS, SDB. Verdere gegevens verwerk jij veelvuldig in Excel. Ervaring met het werken met deze programma’s is een absolute pré.
  • Cijfermatig inzicht, analytisch vermogen, nauwkeurigheid. Dat zijn de eigenschappen die jij als Controller bezit. Jouw rapportages aan de zorglocaties lever je met precisie en duidelijke analyses op.
  • Je werkt planmatig en gestructureerd. Zo zorg jij dat iedere maand tijdig je rapportages worden opgeleverd en de benodigde info aan management of directie wordt verstuurd.

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacaturetekst enthousiast geworden en zou je graag deel willen gaan uitmaken van ons Control team? Solliciteer dan direct! Stuur je cv en motivatie per mail naar: solliciteren@raphaelstichting.nl en vermeld in de titel op welke vacature je solliciteert.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Stel ze dan aan onze recruiter Judith Hamers via whatsapp of stel je vraag per mail op solliciteren@raphaelstichting.nl

Wij vragen altijd om een referentie. Geen zorgen, dit overleggen we natuurlijk eerst met jou. Verder is het belangrijk dat je een VOG kunt krijgen, uiteraard kan je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start. Zodra wij een nieuwe collega hebben gevonden halen wij de vacature offline.