arts VG

(aantal uren in overleg)

Wil jij je dagelijks laten verrassen door de bijzondere ontmoetingen met onze cliënten, die vaak erg goed met ‘het hart kunnen luisteren’? Zou het bij je passen om je aan te sluiten bij een organisatie die zich laat inspireren door het antroposofische gedachtegoed (ook al ken je deze nu nog niet?)? Voel je dan vooral heel welkom om contact met ons op te nemen, zodat je als arts VG bij ons aan de slag kunt gaan!

Wat ga je doen?

Als arts VG diagnostiseer en behandel je cliënten. Uiteraard heb je overleg met verwanten, collega’s en medisch specialisten over medische vraagstukken. Je zult je onder meer bezighouden met controles rondom cliënten met specifieke vragen op het gebied van gedragsproblematiek, epilepsie en het gebruik van psychofarmaca. Ook zul je preventieve zorg verrichten volgens de hiervoor gestelde richtlijnen, houd je je bezig met het toepassen van de Wet zorg en dwang (Wzd) en denk je mee in beleidsmatige zaken binnen de Raphaëlstichting aangaande medische vraagstukken. Verder neem je deel aan de regionale arts VG Achterwachtdiensten.

Als arts VG ben je in overleg werkzaam op onze locaties in Noord-Holland (Middenbeemster, Haarlem en regio Alkmaar). Je zult voor verschillende doelgroepen werkzaam zijn, zowel intra- als extramuraal. Zo wordt er ook zorg verleend aan diverse kleinschalige woon-zorglocaties en een kinderdagverblijf.

Je werkt nauw samen met de huidige ervaren arts VG. Op de diverse locaties zijn een huisarts, gedragsdeskundigen, verpleegkundigen, persoonlijk begeleiders, medisch secretaresses en verschillende paramedici werkzaam, zodat er sprake is van een multidisciplinaire setting met veel samenwerking.

Kortom, een gevarieerde baan met grote diversiteit per locatie. Hierbinnen is uiteraard ruimte voor jouw eigen specialisatie of voorkeuren binnen het complete zorgaanbod van de arts VG.


Wij bieden jou:

 • Een marktconform salaris.
 • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan en de keuze om hier vakantie-uren van te kopen.
 • Op deze functie is de CAO Gehandicaptenzorg van toepassing. Dat betekent een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Voldoende mogelijkheden tot (bij)scholing en/of opleidingen en workshops.
 • Een leuke baan met een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit.

Wij vragen:

 • Je bent afgestudeerd arts VG.
 • Door jouw fijne communicatie weet je duidelijkheid te verschaffen en laat je je niet snel uit het veld slaan.
 • Je kunt gestructureerd werken en je kunt deze structuur ook bieden aan zowel collega’s als bewoners.
 • Je hebt interesse in de antroposofie en de toepassing hiervan in jouw vakgebied.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
 • Je kunt goed samenwerken, maar ook zelfstandig.

Wie zijn wij?

De Raphaëlstichting biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking, NAH, en is daarnaast actief in de psychiatrie en verpleeghuiszorg. Er werken 1.400 medewerkers op diverse locaties in Noord- en Zuid-Holland voor 1.200 cliënten van alle leeftijden. De Raphaëlstichting werkt vanuit een antroposofisch geïnspireerde zorgvisie waarin de individuele ontwikkeling van cliënt en medewerker vooropstaat. Binnen een intensief gemeenschapsleven is er veel aandacht voor kunst en cultuur. Het Centraal Bureau is gevestigd in Schoorl.

Interesse

Ben jij na het lezen van deze vacaturetekst enthousiast geworden en zou je graag deel willen uitmaken van ons team? Solliciteer dan direct! Stuur je cv en motivatie per mail naar: solliciteren@raphaelstichting.nl en vermeld in de titel arts VG.

Heb je nog inhoudelijke vragen naar aanleiding van deze vacature? Stel ze dan aan onze artsen VG José Zuijdam 06-86871501  of stel je vraag per mail op solliciteren@raphaelstichting.nl

Wij vragen altijd om een referentie. Geen zorgen, dit overleggen we natuurlijk eerst met jou. Verder is het belangrijk dat je een VOG kunt krijgen, uiteraard kan je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start. Zodra wij een nieuwe collega hebben gevonden halen wij de vacature offline. We vinden het belangrijk dat jij op de juiste plek terechtkomt. Daarom is het meelopen van een dienst, onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.