GroenLinks op bezoek bij Iambe

Werkbezoek GroenLinks bij Iambe
Op vrijdag 14 maart kwam GroenLinks op werkbezoek bij Iambe aan de Bilderdijkstraat in Amsterdam. Wethouder Andrée van Es, stadsdeelbestuurder Hetty Welschen en lijsttrekker Rutger Groot Wansink bezochten de nieuwe winkel om het sociaal ondernemerschap van Iambe van dichtbij te bekijken. En om te proeven van de heerlijke broodjes die die ochtend vers uit de bakkerij aan de van Ostadestraat zijn geleverd!
GroenLinks draagt sociale firma’s als Iambe een warm hart toe. De partij wil dat Amsterdam koploper wordt als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Ook Stichting De Omslag was vertegenwoordigd. Deze stichting helpt Iambe met het ontwikkelen van verdienmodellen, waardecreatie en commerciële strategieën.